Tangkap isteri ketika sedang berzina.. WTF!!!

Gara-gara nafsu seorang wanita akhirnya telah di tangkap oleh suaminya sendiri ketika melakukan zina dengan lelaki lain.

Perbuatannya itu telah membangkitkan kemarahan suaminya sehingga memaksa kedua pasangan zina keluar tanpa seurat benang.

Mujurlah jiran-jirannya yang datang kemudian telah berjaya memujuk suaminya agar dia membenarkan isteri dan lelaki gelapnya memakai pakaian.

Kejadian ini berlaku di sebuah kawasan di Shah Alam. Wanita ini dikatakan telah berkahwin sebanyak tujuh kali dan selalu membuat kerja terkutuk ini semasa dia berkahwin dengan suaminya yang lain-lain itu.

Setiap perkahwinan wanita yang berasal dari Sabah ini hanya bertahan selama satu setengah tahun sahaja.

Namun suaminya yang ketujuh ini yang telah berjayA menghidu perangai busuk wanita ini dan dia telah berjaya memasang perangkap serta membongkar kegiatan maksiat isterinya.

Gua pun heran.., apa lagi yang dikehendaki oleh pompuan tu sebenarnya? Tak cukup ke satu angry bird yang ada sampaikan nak cari bebird yang lain?

Mungkin Ostad Badrul boleh jelaskan fenomena yang melanda ni kepada rakyat Malaysia. Ostad koboi tu kan “pakar kaunseling”… Hahahahaha…

Imam PAS bersembunyi dari Polis… Tau pun takuttt…

Ketua polis daerah Putrajaya, ACP Abdul Razak Abdul Majid berkata, polis masih perlu mendapatkan kenyataan daripada seorang imam PAS, Hoslan Hussin, berhubung siasatan ke atas kes membaling kasut ke arah hakim Mahkamah Persekutuan minggu lalu.

Katanya, polis cuba menghubungi Hoslan melalui telefon dan turut mengunjungi rumah imam berkenaan hari ini namun belum tidak berjaya mengesan lelaki tersebut.

“Kita masih berusaha cari dia. Kita pergi ke rumah dia, dia tak ada di rumah. Bila kita telefon, dia letak bila dia tahu polis yang telefon,” katanya kepada media.

Polis setakat ini telah mendapatkan keterangan jurubahasa dan juga anggota polis yang bertugas di mahkamah ketika kejadian itu berlaku, katanya.

Tambahnya, polis juga telah mendapatkan rakaman video litar tertutup (CCTV) mahkamah ketika insiden tersebut berlaku.

“Kita akan semak sama ada (rakaman itu) akan dapat membantu atau tidak,” katanya lagi.

Selain itu, polis juga perlu mendapatkan kenyataan peguam Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan yang turut hadir dalam sesi mahkamah ketika insiden itu berlaku pada 21 Februari lalu, katanya.

p/s: Imam PAS tu dah pindah ke Swiss Garden agaknya.. Cuba try tanya Badrul Amin.., mungkin dia tau bilik mana Imam tu menginap… Hahahahaha…

Lim Guan Eng kantoi curi botol susu… WTF!!

Hoi Ah Beng!!! Kalau nak curi pun.., pi lah curi benda lain.. Botol susu kanak-kanak pun lu nak curi ka? Dah tak ada tanah di Penang lu mau rampas ka?

Baru gua tau.., lu sekarang sudah nyanyuk.., sebab tu lah botol susu pun lu mau berebut sama kanak-kanak di Penang.. Apa punya teruk Penang dapat CM macam lu..

Lain kali.., kalau orang muda buat program.., lu jangan kacau laa.. Lu sudah tua maa.., mana boleh campur..

Itu pasal lah lu bikin provoke di Speakers Corner itu hari.. Lu cakap tarak takut sama Umno.. Tapi sekarang lu buat report Polis kononnya lu takut sama Umno..

Lu memang betul punya nyanyuk la Ah Beng.. Lu tak puas hati kalu, jom pi KFC la.. Sana boleh kita lawan.. Amacam? Ada berani ka Ah Beng? Hahahahaha…

=============================================

Pemuda Umno Pulau Pinang kecewa dengan tindakan Ketua Menteri Lim Guan Eng yang membuat laporan polis berhubung dakwaan ancaman yang diterimanya semasa kekecohan Himpunan Hijau di Padang Kota, Pulau Pinang pada Ahad lalu.

Menurut ketuanya, Shaik Hussein Mydin, Lim menyalahkan Umno bagi apa yang berlaku terhadap dirinya pada hari berkenaan.

“Tindakan Lim ibarat orang tua nyanyuk yang cuba berebut botol susu dengan kanak-kanak,” katanya.

Namun, Shaik Hussein mendakwa beliau mengalu-alukan siasatan segera dan menyeluruh terhadap pihak yang bertanggungjawab mencetuskan huru-hara selepas ucapan ringkas Lim pada perhimpunan tersebut.

Menurut Shaik Hussein, beliau yakin hasil siasatan akan membuktikan bahawa Lim yang sebenarnya mencetuskan ketegangan kerana semasa di atas pentas beliau mengarahkan ahli Umno supaya diam.

“Kenyataan Lim menyimpang daripada tujuan sebenar Sudut Pidato diadakan, ia sepatutnya menjadi ruang atau tempat untuk kebebasan bersuara.”

Beliau kemudian mencadangkan kepada Lim agar mempelajari daripada bekas Ketua Menteri Tan Sri Koh Tsu Koon mengenai cara-cara menerajui pentadbiran negeri.

Dakwanya, Koh yang menjadi ketua menteri selama 18 tahun, sentiasa tenang dan sabar walaupun dibidas oleh kawan-kawan dan juga seterunya.

“(Lim) tidak perlu belajar dari bapanya (Lim Kit Siang) yang hanya tahu menimbulkan kemarahan di kalangan rakyat,” katanya dalam nada menyindir.

"Demi Abang Badrul.., lautan api sanggup ku renangi…"

Bertuah betul Badrul amin beb.. Apa ilmu yang dia pakai sampai ada bini orang sanggup kejar dia walau dimana pun dia berada? Gua teringin jugak nak belajar ilmu tu dari Badrul..

Tapi bila terkenangkan syaratnya yang terpaksa menghadiri “kelas kaunseling” pukul 2 pagi di bilik hotel, tak jadi lah gua nak belajar.. Gua sayang bontot gua ni beb.. Hahahaha…

Heran ye.., apa kejadahnya si bini orang tu sanggup datang dari Rompin ke Kuantan semata-mata nak “berskandal” dengan Badrul amin? Mesti ada something power banget pada diri Badrul tu..

Kalau tak ayat power.., mesti angry bird dia yang power.. Apa obat yang dia makan haa? Obat dari Harakah ke?

Yang si pompuan tu pun satu…, nak kata alasan bergaduh dengan laki, mustahil bini orang tu sanggup travel beratus kilometer dari Rompin ke Kuantan.. Kalau alasan cinta tak tertahan, itu bolehlah dipertimbangkan beb..

Orang bercinta ada berkata.., “lautan api sanggup ku renangi..” Mungkin itu ayat yang sesuai untuk kes dua pasangan angry bird dua sejoli nih…

Lagipun, si suami pompuan tu dah sahkan di JAIP hari ni bahawa bini dia dah ada skandal dengan Badrul amin selama 6 bulan.. So.., tak heran lah kann… Hahaha.. Asyik banget!!!

p/s: Gomo kata dia ada rakaman video CCTV Badrul.. Adakah ia setanding dengan rakaman video seks Anwar dan Chinadoll?? Kalau betul.., Badrul patut letak jawatan sebelum video tu tersebar… BACA SINI