Lori Harakah hilang dicuri APCO?

Saya baru mendapat berita yang amat mengejutkan. Sebuah lori syarikat percetakan yang menghantar akhbar Harakah edisi Isnin didapati hilang selepas selesai menurunkan akhbar Harakah pagi tadi kira-kira jam 7.oo pagi.

Apakah ini satu sabotaj dari pihak yang dengkikan “populariti” akhbar tersebut? Harakah kini semakin menonjol dan memang menjadi sumber berita “tepat & telus” rakyat Malaysia (mengikut kata pengikut PAS).

Jika benar terdapat unsur-unsur sabotaj, ia semua mesti ada kaitan dengan APCO ataupun CIA serta Mossad yang diupah bagi melumpuhkan operasi penyebaran Harakah.

Pemandu lori akhbar tersebut menyatakan, selepas selesai menurunkan semua akhbar Harakah di pejabat Harakah, Jalan Pahang jam 4 pagi.., beliau bersama kelindannya berehat dan tertidur dalam pejabat Harakah. Bila keluar jam 7 pagi, lori tersebut telah hilang yang diparking di hadapan pejabat Harakah.

Dipercayai, ini satu lagi usaha terdesak pihak-pihak yang berkenaan bagi memadamkan pengaruh hebat akhbar Harakah ini dikalangan rakyat. Ini juga merupakan satu cubaan bagi menghalang pengaruh Pakatan Rakyat yang semakin “memuncak” ketika ini.

Lori tersebut nombor pendaftarannya ialah WQM 5313 , model Hicom Perkasa 4.3 (kepala merah)Kepada sesiapa yang menjumpai lori tersebut sila hubungi saudara Hasan no tel 013-2263329, saudara Khairul 019-3087498.

Laporan polis telah dibuat di balai polis Putra berdekatan Pekeliling.

*Kredit kepada MisaiMerah.

p/s: Kepada pihak APCO yang curik lori Harakah ni…tolong lah pulangkan balik…nanti tak pasal2 semua pengikut PAS kena baca Utusan…
Advertisements

2 thoughts on “Lori Harakah hilang dicuri APCO?

  1. POLIS KENA SIAPA BETUL2 NI SAJA NAK BURUKKAN PIHAK TERTENTU ATAU NAK LARISKAN AKHBAR LAYAK LAP JUBUR SELEPAS BERAK ATAU KENA LIWAT

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s