Video pengakuan Ahli-ahli PAS Kedah yang mahu Azizan letak jawatan..

Sudah jadi satu trend didalam Pakatan menuduh UMNO didalam setiap masalah yang berlaku kepada parti-parti mereka.

Terdahulu, Saifuddin Nasution telah menuduh UMNO yang menjadi dalang disebalik kekecohan hingga terdapat insiden baling kerusi sewaktu pemilihan PKR.

Begitu juga dengan DAP yang menafikan bahawa ahli-ahli mereka terlibat didalam demonstrasi menyokong Ahli Parlimen Ipoh Barat, M Kulasegaran keluar dari parti tersebut. DAP juga tak menolak demo tersebut didalangi oleh pihak luar.

Yang terbaru, seramai 30 ahli PAS telah berhimpun di hadapan bangunan Pejabat Menteri Besar Kedah bagi mendesak Azizan Razak meletakkan jawatan. Mereka bertindak demikian kerana tindakan kerajaan PAS negeri menaikkan tarif air di negeri tersebut.

Dengan tindakan ahli-ahli PAS kawasan Yan ini, sudah ada suara-suara sumbang yang mendakwa pihak UMNO mendalangi demonstrasi tersebut. Dan nama yang dikaitkan ialah anak kepada seorang pemimpin lagenda negara.

Begitulah jumudnya permainan politik Pakatan Rakyat. Mereka hanya tahu menuduh orang lain diatas kesilapan yang telah mereka lakukan.

Malang bagi pengikut serta penyokong pemimpin munafiq didalam Pakatan. Mereka ini sanggup membenarkan diri mereka diperbodohkan dan dilembukan hanya semata-mata kerana taksub keterlaluan terhadap pemimpin!

Advertisements

One thought on “Video pengakuan Ahli-ahli PAS Kedah yang mahu Azizan letak jawatan..

  1. TU LA AKIBATNYE SUKE SGT TUDUH ORG LAIN BUAT JAHAT, LAST2 PEKONG SENDIRI TERLONDEH OLEH PUAK SENDIRI. BILA TUHAN NAK BYR CASH TU TAK KIRE MASE BROO KEHKEHKEH

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s