Bila PAS terkejut Anwar melutut kepada Yahudi ZionisKomen pertama oleh puak khawarij PAS mengenai isu Anwar mohon maaf kepada Yahudi Zionis di Amerika adalah dari Ketua Dewan Ulama PAS Pusat, Datuk Harun Taib yang menuntut supaya Ketua Umum Pakatan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim tampil menyatakan pedirian sebenarnya berhubung isu permohonan maafnya kepada kaum Yahudi.

“Jika benarlah sepertimana yang dilaporkan, jelas sekali Datuk Seri Anwar tidak konsisten dalam isu ini… sebelum ini beliau bersama-sama kita (PAS) turut mengutuk kekejaman zionis.

“Tapi kali ini berbeza, beliau nyatakan pandangan yang tak menentu,” katanya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini hari ini.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas mengenai satu laporan akhbar Washington Post Isnin lalu yang mengatakan bahawa Anwar berada di Washington DC selama beberapa hari minggu lepas untuk memberitahu rakan-rakannya di Amerika bahawa beliau kesal kerana menggunakan istilah seperti “pencerobohan zionis”.

Kesian kepada puak2 PAS yang bersemangat mengutuk kerajaan Najib dalam isu kekejaman Zionis Israel untuk dikaitkan dengan APCO akhirnya makan diri mereka balik apabila kepala mereka Anwar Ibrahim baru sahaja pergi melutut mohon maaf kepada Yahudi kerana mengutuk Israel menggunakan istilah ” pencerobohan Zionis “

Malah blog2 PAS dan penjilat2 tegar mereka yang lain semua sekarang ini diam terus bila berita Anwar sanggup jilat dan sembah ampun kepada Yahudi di Amerika yang disiarkan dalam Washington Post . Mereka pasti tidak percaya yang laporan akhbar Amerika ini memaparkan kunjungan idola mereka Anwar ke sana untuk sujud di kaki Yahudi Zionis yang mereka tentang dan marah hingga berdemo di Kedutaaan US baru-baru ini .

Pantun baik punya untuk pedoman dan nasihat kepada puak2 penjilat Anwar nurkilan PB …

Sungguh indah Amerika Syarikat
Pergi di sana jangan lupa diri
Kalau hidup mahu selamat
Jangan jadi Barua YAHUDI ..
Advertisements

2 thoughts on “Bila PAS terkejut Anwar melutut kepada Yahudi Zionis

 1. SEMUA PEKUNG DAH TERBURAI SENDIRI
  AL JUBOREE KECOT TAK TERPERI
  LARI KE AMERIKA MENYEMBAH TUAN YAHUDI
  MINTAK NYAWE “SORI WA TAK BUAT LAGI”

  HARKKKK PTUIHHHH!!

  Like

 2. Bro Jeffry, PAS kata Anwar kawan dengan yahudi tak salah. Dia cuma pergi ke Amerika untuk menerangkan tentang pendirian ISLAM kununnya.

  Yang salah cuma bila UMNO ada kaitan dengan Yahudi.

  Macam shial punya spin !

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s